In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- De Omhelzing -

Jacob van Ruysdealstraat 2, Groningen
Indonesisch
De Omhelzing. Gunstig gelegen in de wijk Kosterveloren te Groningen vindt u per 13 februari 2010 het nieuwe Indonesisch Eetcafé en afhaalcentrum De Omhelzing. Een nieuwe warme en huiselijke plek waar je kunt genieten van de traditioneel Indonesische keuken. Geluk delen met een ander, een oosterse denkwijze wat in verband staat met hun familie traditie. Koken met liefde, zorg en verse producten geïnspireerd op oma’s keuken. Laat je omhelzen en verleiden door de heerlijke gerechten van Indonesisch Eetcafé De Omhelzing.

Oma zegt altijd: “Je hoeft niet altijd te weten waar je naar toe gaat, zolang je maar weet dat je onderweg bent”.

Selamat makan!
Geschiedenis. De Omhelzing is geen onbekende op het jaarlijks terugkerend Noorderzon festival in Groningen. Het cultuurfestival en De Omhelzing zijn gewaagd aan elkaar, vanwege de warme en gemoedelijke sfeer. Al jaren verzorgt onze catering Indonesische gerechten op dit prachtig Groningse evenement. En met veel succes! Ook dit jaar hopen zij je weer te ontmoeten op terras Zuid bij het Noorderzon festival!
Keuken & kaart. Traditioneel Indonesisch volgens grootmoeders recept.
Telefoon: (050)3181533
Website: http://www.deomhelzing.nl

De Omhelzing, Jacob van Ruysdealstraat 2, Groningen