.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- DeKneedbare Steen -

Harkereed 8, RegioGroningen
Leuk
DeKneedbare Steen. Workshop pottenbakken met of zonder High Tea De workshop start met een demonstratie van het draaien van een schaal of vaas op de draaischijf. Hierna kun je zelf aan de slag. Na de workshop kun je, als je wilt, aansluitend genieten van een heerlijke High Tea Kosten De workshop kost € 22,50 p.p. De High Tea kost € 14,50 p.p Iedere eerste zondag van de maand is her een workshop met open inschrijving, waarvoor je je met één of meerdere personen kunt opgeven.
Geschiedenis. In 1999 opende Jorien van Heuvel pottenbakkerij De Kneedbare Steen. Een modern atelier waar, met behulp van verschillende technieken, keramiek wordt gemaakt. De met de hand gemaakte producten zijn uniek en hebben een persoonlijke uitstraling. In het atelier worden ook cursussen en workshops gegeven
Sfeer & interieur. Het atelier is een ruim en licht en is gehuisvest in het mooie Westerkwartier in Doezum met uitzicht over het coulisse landschap.
Telefoon: 0636160873
Website: http://www.kneedbaresteen.nl/workshop

DeKneedbare Steen, Harkereed 8, RegioGroningen