.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Smplon poppodium -

Boterdiep 69, Groningen
Smplon poppodium. Hou je van gevarieerde en vernieuwende muziek, feestjes, concerten en veel gezelligheid? Dan moet je zeker een keer naar Simplon gaan. Een poppodium in Groningen dat bekend staat om de goede sfeer en een vernieuwende en gevarieerde muziekprogrammering voor alle leeftijden.
Sfeer & interieur. Simplon staat bekend om een uitstekende geluidskwaliteit in de 2 concertzalen. Op de benedenverdieping van het gebouw bevindt zich de grote zaal met een maximum capaciteit van 400 bezoekers. Op de bovenverdieping zitten het gezellige café en de kleine zaal waar ruimte geboden kan worden aan maximaal 200 bezoekers. In onze lounge naast het café mag je roken, internetten en van films genieten.
Muziek. Al meer dan 30 jaar zit Simplon aan het Boterdiep 69, vijf minuten lopen vanaf het centrum van Groningen. Het gebouw werd ooit gebruikt als regenjassenfabriek, daarna werd er een jongerencultuurpodium van gemaakt en nu is het na een grote verbouwing een heus poppodium. Simplon is na al die jaren nog steeds een club waar iedereen terecht kan. In 2010 werd het zelfs genomineerd voor de titel 'Beste poppodium van Nederland'. Pop, rock, metal, hiphop, urban, punk of house, iedere muziekliefhebber komt in Simplon aan zijn trekken.
Telefoon: 050-3184150
Website: http://www.simplon.nl

Smplon poppodium, Boterdiep 69, Groningen
do-vr-za